NeoBux 5. Yılında...



Adminin Yazısı İçin Resme Tıklayın

Neobux'tan Aldığım Ödemeler

Herşey Tamamen Ücretsiz. Kolunuz Yorulmadan Para Kazanacaksınız. Daha Ne Bekliyorsunuz kiiiiiii :D

Neobux'a Nasıl Üye Olurum?



Daha önce de belirttiğimiz gibi Neobux ödemelerini PayPal,Neteller veya Payza'ya yapıyor. Daha sonra bu hesaplardan kredi kartımıza veya banka hesabımıza transfer edebiliyoruz. Benim tavsiyem bu alanda kendini kanıtlamış ve güvenilir bir sistem olan PayPal olacaktır. Paypal' Nasıl Üye Olurum Başlıklı Konumuza bakarak paypal üyeliği gerçekleştirmeniz gerekmekte. Eğer PayPal hesabınız zaten varsa, Neobux üyeliğinden devam edebilirsiniz.

Neobux'a kayıt için aşağıdaki linke tıklayalım.

1. ADIM:  Çoğu PTC sitesinde olduğu gibi NeoBux'ın giriş sayfasının üst kısmında da Login ve Register olmak üzere iki bağlantı mevcuttur. Bunlardan Login kayıtlı üyelerin oturum açmalarını Register ise yeni üyelerin kayıt olmasını sağlıyor. Biz Register'a tıklıyoruz.



2. ADIM:  Daha sonra aşağıdaki resimde görüldüğü gibi üyelik bilgilerimiz için gerekli kısımları dolduruyoruz. Kullanıcı adımız en az 4 en fazla 14 haneli olmalıdır. Kullanıcı adımız sadece harf ve rakamlardan oluşmalı ve mutlaka bir harf ile başlamalıdır. Password ve Password confirmation bölümlerine en az 4 haneli şifremizi yazıyoruz.



3. ADIM:  Sonraki sayfada e-posta adresimize bir aktivasyon kodu gönderildiği ve bu kodu kopyalayıp Validation code for bölümüne yapıştırmamız gerektiği yazıyor. Bu sayfayı kapatmadan e-posta hesabımıza gidiyoruz ve bize gönderilen iletideki aktivasyon kodunu kopyalayıp belirtilen yere yapıştırdıktan sonra resimde görülen doğrulama kodunu hemen üzerindeki Image Verification kısmına girip Finish Registration butonuna basıyoruz.




4. ADIM:  Bir sonraki sayfada kayıt işleminin başarıyla gerçekleştiği ve Login Now bağlantısına tıklayarak hesabımıza giriş yapabileceğimiz yazıyor. Reklamlara tıklamak için oturum açacağımız bu sayfayı kapatmadan giriş yapıyoruz ve reklamlara tıklamaya başlıyoruz...



Kayıt işlemimiz başarıyla gerçekleşti. Bol kazançlar..




Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı