NeoBux 5. Yılında...



Adminin Yazısı İçin Resme Tıklayın

Neobux'tan Aldığım Ödemeler

Herşey Tamamen Ücretsiz. Kolunuz Yorulmadan Para Kazanacaksınız. Daha Ne Bekliyorsunuz kiiiiiii :D

Neobux ile İnternetten Nasıl Para Kazanılır?



Neobux'a tamamen ücretsiz olarak dahil oluyoruz. Kesinlikle herhangi bir ücret ödemiyoruz.

Neobux' ın çalışma prensibi hakkında kısaca bahsetmek gerekirse;

diyelim ki reklam veren şirketler Neobux' a reklamları karşılığında 5 lira verdi.Neobux da bu reklamları izlememiz karşılığında bize 4 lira veriyor.Bununla birlikte bizim referans olduğumuz üyelerin izlediği reklamlar kadar biz de kazanıyoruz.Sonuç olarak herkes kazanıyor..

Neobux'ta günlük standart üyeler için 11 adet reklam çıkmaktadır. Reklamların herbiri $0.001 değerindedir. Sadece günlük tıklamalarımızla $0,01 kazanırız yani 1 CENT.
Siz, günde 4 reklama tıklayarak ve referans gösterdiğiniz her alt üye için extra para kazanmaya başlayacaksınız. Örnek sizin referans linkinizden 10 arkadaşınız neobux'a üye olsun onlarında günde 4 linke tıkladıklarını varsayarsak, sizin günlük kazancınız ($0.004 + 10 x $0.004 = 0.044) edecektir. Yani 4.4 CENT.

Peki bu kadar az gelirle nasıl çok kazanacağız?

Tamda bu soru aklımıza gelirken karşımıza NeoBux'un MiniJobs bölümü bize yardımcı oluyor. Kısaca bu bölümden bahsedecek olursak;

MİNİJOBS yani KÜÇÜK İŞLER ile basit ve çok kolay işlemler yaparak birkaç satte 2$, 3$ hatta daha fazla kazanabilirsiniz. Aşağıdaki resmi beraber inceleyelim.
MİNİJOBS bölümünde çok basit görevler veriliyor. Her kullanıcı rahatlıkla google dil çeviriciyi kullanarak bu görevleri yapabilir.

Örneğin yukarıda görüldüğü üzere görevlere verilen ücret ve kazanacağımız miktarlar belirtilmiş. 8 CENT lik Help us Locate Different Stores on a Map (Yardım:Bize Haritada Farklı Mağazaları bulun) görevinden tam olarak 11451 adet görev verilmiş. Biz bu kadar görevden sadece 1 tane yaparsak 8 CENT kazanıyoruz. Eğer bilgisayar başında çok zaman harcıyorsak ve bu görevlerden 20 tane görevi 1 saatte yaparsak 20X$0,08=$1,60 eder. Çalışma hızımıza bağı olarak bir saatte 1,6 $ kazamış oluruz. Bu kadar basit. Ne kadar çok görev yaparsak o kadar para kazanırız.

Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve diğer ödeme siteleri olan Payza ve Neteller hesabınıza anında geçmesi.




Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı