NeoBux 5. Yılında...



Adminin Yazısı İçin Resme Tıklayın

Neobux'tan Aldığım Ödemeler

Herşey Tamamen Ücretsiz. Kolunuz Yorulmadan Para Kazanacaksınız. Daha Ne Bekliyorsunuz kiiiiiii :D

MiniJobs: Görev: "Find Chinese and Taiwanese Phone Number and Email Address and Verify Official[...]


Görev: "Find Chinese and Taiwanese Phone Number and Email Address and Verify Official"



genel giriş aşamaları:

1. görevler sayfası ingilizce olduğu için türkçeye çevirmek amacıyla mutlaka chrome tarayıcısı kullanın.
2. ana sayfada offers-minijobs tıklayın.
3. açılan görev sayfasında ilgili görevi sağ tuşu tıklayarak yeni sekmede açın.(sol tuşu tıklayarak direkt açmayın görev tamamen türkçe olmayabilir)
4. herhangi bir yabancı sayfayı açtığınızda chrome ekranın üstünde türkçeye çevir seçeneği var onu tıklayın ayrıca o menünün sağ tarafındaki seçenekler ekranında her zaman türkçeye çevir seçeneğini tıklayın. her seferinde uğraşmazsınız.


1. otelin verilen web adresi linkini tıklayın.
2. açılan sayfa otelin resmi web adresi olmayabilir. o otele rezervasyon yapmanızı sağlayan aracı sitelerin sayfası olabilir. ama resmi web sitesi olması önemli değil.
3. web adresindeki otel ismiyle görev sayfasındaki otel isminin aynı olup olmadığını kontrol edin. isim tam tutmuyorsa, otelin sayfasının en altında veya contact/bize ulaşın linkinde adresi vardır. bir de aynı isimde birden fazla otel olabileceği düşünülerek adresin aynı olup olmadığını kontrol edin.(posta kutusu numarasına bakmanız yeterli)
3. otel ismiyle verilen link eşleşiyorsa "YES" seçeneğini, eşleşmiyorsa "NO" seçeneğini tıklayın.
4. takip eden bölümde bu otelin email adresi olup olmadığını soruyor. 1'nci linki tıklayın otelin web adresi açılır, açılan sayfanın en altında genelde otelin iletişim bilgileri bulunur. email yazıyorsa seçip kopyalayın , yoksa otelin contact/bize ulaşın bölümüne bakın. aracı firmanın sayfasıysa yanlışlıkla o sitenin emailini kopyalamadığınıza emin olun. yine de email yoksa otel sayfasını kapatıp görev bölümündeki 2'nci linki tıklayın.
5. google arama sayfası çıkacaktır. burada görülen linklerde email:....@... şeklinde görünen yazıyı seçip kopyalayın. yoksa kapatıp 3'ncü linki tıklayın ordada aynı şekilde kontrol edin. yinede bulamadıysanız. "NO" seçeneğini seçip diğer göreve geçin.
6. google sayfasında çıkan linkleri tıklamayın sadece görünen linklerin içindeki açıklamalarda emaili arayın. bulduğunuz halde doğru olmayabiliyor, ben bulup yapıştırdığım halde kabul etmediği oldu.
7. her görünen emaili kopyalayıp yapıştırmayın isim benzerliğine bakın. google email arama ekranlarında bulunamadı şeklinde sonuç çıkıyorsa, kuvvetle muhtemel emaili yok demektir. garanti olması için resmi web sayfasında emaili arayın. 
8. diğer görevleri de aynı şekilde yapın.

 iyi kazançlar.






Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı