NeoBux 5. Yılında...



Adminin Yazısı İçin Resme Tıklayın

Neobux'tan Aldığım Ödemeler

Herşey Tamamen Ücretsiz. Kolunuz Yorulmadan Para Kazanacaksınız. Daha Ne Bekliyorsunuz kiiiiiii :D

Soru Sor


Kafanıza Takılan Bütün Soruları Buradan Sorabilirsiniz. Her Konuda Yardımcı Olmaya Hazırım.
Teşekkürler...

YORUMLAMA BİÇİMİNDEN ANONİM'İ SEÇİN


PAYPAL'a Üye Olma




Öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak PayPal sitesine girelim ve yukarıdan "Üye Ol" a tıklayalım.

http://www.paypal.com/tr

Ülke ve Dil varsayılan olarak Türkiye ve Türkçe seçili olmalı. Değilse Türkiye ve Türkçe'yi seçerek aşağıdan Kişisel bölümünde Başlayın'a tıklayın. Aşağıdaki bölüm gelecek. Bölümleri karşılarında verdiğim talimatlara göre doldurun. Resimlere tıklayarak büyük boyutta görüntüleyebilirsiniz.



Belirttildiği şekilde doldurduktan sonra Kabul Ediyorum'a tıklayıp devam edelim. Yeni bölümde kredi kartı numaranızı, son kullanma tarihini ve KGK'sını soracaktır. Kredi kartı numaranızı kartınızın ön yüzünden doldurun. Son kullanma tarihi de ön yüzünde yazmalı. Onu da seçip KGK'ya geçelim. Bu nedir'e tıkladığımızda görüyoruz ki kartımızın arka yüzündeki sayıların sonundaki 3 hane KGK oluyor. Bunu da yazdıktan sonra devam edelim. Buraya kadar herşeyi doğru yapmışsak geriye sadece e posta ve kredi kartını doğrulatmak (verification) kalıyor. (Hiç Eklemesenizde Olur İsterseniz Banka Kartınıda Ekleyebilirsiniz)


Eklemeye devam ederseniz Resimde kırmızı ile çerçevelediğim yerden önce e posta adresimizi doğrulatmaya girelim ve gelen sayfadan devam edelim. Kayıtta verdiğimiz mail adresine PayPal'dan doğrulama maili gelecek. Inbox'ımızı açıp bu maili bulalım. Onay kodunu göreceksiniz. Bu kodu kopyalayalım, verilen linke tıklayarak tekrar paypala girelim. Onay kodunu yapıştırıp devam ettiğimizde mail adresimiz doğrulanmış olacak. Geriye en zor adım olan kredi kartı doğrulama kalıyor. Devam ettiğimizde kredi kartımızdan 2$ çekilecek. Neden diyecek olursanız kartın bizim olduğunu kanıtlamanın tek yolu bu. Hesap ekstremizde PayPal ödememiz görünecek ve bu ödemenin başında 4 haneli bir kod olacak. Bu kodu PayPal'a yazdığımızda hem 2$ geri alacağız, hem de kredi kartımız doğrulanmış olacak. Kafaların en çok karıştığı bölüm bu, ama göründüğü kadar zor değil. Hesap ekstreme nasıl ulaşabilirim derseniz, bazılarına zarfla, bazılarına maille geliyor. Bazı bankaların ATM'lerinde de görünüyor olabilir, emin değilim. Bu 3 ihtimal de sizi kapsamıyorsa, ki bu çok düşük bir ihtimal, banka şubenizden hesap ekstrenizi isteyebilirsiniz. Burada 2$'lık PayPal harcamanız görünecektir. Bahsettiğim 4 haneli kodla kredi kartımızı da doğrulattığımızda PayPal üyeliğimiz tamamlanmış oluyor.



Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı